Annuleren & Retourneren

Een bestelling annuleren:
Zolang een bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, kan deze eenvoudig en kostenloos worden geannuleerd. Mail ons of neem telefonisch contact op.

Een annulering wordt altijd per e-mail bevestigd en indien er reeds een betaling heeft plaatsgevonden, zal het volledige bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo spoedig mogelijk worden teruggestort. (uiterlijk binnen 7 dagen)


Retourneren van producten:
Voldoet een bestelling niet aan de verwachtingen? Laat het ons binnen 14 dagen na de dag van ontvangst weten. Mail ons of neem telefonisch contact op.

Vermeld de volgende gegevens:

  • het nummer van de bestelling;
  • een beschrijving of referentienummer van het product dat je wilt retourneren;
  • je naam en adres;
  • eventueel de redenen van retourneren.

Of maak gebruik van het standaard formulier "Modelformulier voor herroeping".

Wij zullen de annulering binnen 72 uur per email bevestigen en dan heb je nog eens 14 dagen de tijd om de producten te retourneren.
De producten dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Wanneer een product gebruikt of beschadigd is, kunnen wij een waardevermindering doorberekenen. Voor het beoordelen van de meeste producten (met name voedingsproducten) is het niet nodig om de producten uit te pakken. Gebruikte of geopende producten zijn dan niet meer verkoopbaar, waardoor de waardevermindering 100% is.
Na ontvangst van de retourzending worden de producten binnen 72 uur beoordeeld op de originele staat van de productverpakking. Eventuele onvolkomenheden en/of beschadigingen worden binnen deze 72 uur per email gecommuniceerd.


Wijze van terugbetaling:
Terugbetaling volgt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen na ontbinding. Voor een goede afwikkeling is het van belang dat de producten binnen de termijn van 14 dagen retour zijn in ons magazijn. Het verschuldigde bedrag boeken wij terug naar de opgegeven bankrekening.


Welke kosten worden vergoed:
Indien er onvolkomenheden zijn aan het geleverde product dan nemen wij alle kosten voor onze rekening, de aankoopkosten van het product, eventuele verzendkosten en tevens de kosten voor de retourzending.
 
In alle andere gevallen vergoeden wij de volledige aankoopkosten, inclusief eventuele verzendkosten, mits de producten in originele staat retour worden ontvangen. De kosten voor het retour sturen van het pakket zijn voor rekening van de klant.

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
20% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0