Ga je langzaam, dan ga je sneller

Wat is gezond eten anno 2017? Deskundigen buitelen over elkaar heen en spreken elkaar voortdurend tegen. Koolhydraten bijvoorbeeld, die kun je beter vermijden wordt gezegd. Ze zitten onder meer in koekjes, gebak, snoep, chips en frisdranken. Maar ook in brood, zilvervliesrijst en groenten. Ja, ook groenten bevatten koolhydraten! En die mag je volop eten, daar zijn de deskundigen het wél over eens. Weet jij het ondertussen ook niet meer? Dan geven we je graag weer wat richting op je bord.

Lees meer: Ga je langzaam, dan ga je sneller

Gezond eetpatroon? Stapje voor stapje!

Hoe is jouw relatie met voeding? Heb je lekker gegeten tijdens de feestdagen? Of was je de hele tijd aan het onderhandelen met jezelf over al dat kerstlekkers, oliebollen en bubbels, en ging je uiteindelijk toch met een schuldgevoel het nieuwe jaar in? Zonde! Schud die schuldgevoelens van je af en start het nieuwe jaar met gezonde eetgewoonten. En heus, daarin is ook gewoon ruimte voor lekker snacken op z’n tijd!

Lees meer: Gezond eetpatroon? Stapje voor stapje!

Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Eiwitten ProdayEiwitten zijn uitstekende bouwstoffen voor je lichaam. Logisch dat ze in de belangstelling staan. Proteïneshakes zijn tegenwoordig overal te koop en worden allang niet meer alleen door fanatieke bodybuilders gedronken. Maar wat doen eiwitten eigenlijk in je lichaam?

Lees meer: Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Hoe kom je slank de winter door?

Proday eiwitdieetNu het buiten weer koud, somber en grijs wordt, neemt ook de verleiding toe. De avonden worden langer en dat zorgt vaak voor extra snackmomenten. En daarmee voor extra gewicht, en dat wil je natuurlijk niet. Met een beetje zelfbeheersing en een gezond voedingspatroon kom je ook de herfst en winter door zonder aan te komen.

Lees meer: Hoe kom je slank de winter door?

Gewicht verliezen met vitamine D

vitamine dDoe je je best om af te afvallen en wil het maar niet lukken? Dan kan het zomaar zijn dat je een tekort aan vitamine D hebt. Wil je dan toch je kilo’s kwijtraken, dan kan het helpen om een vitamine D-supplement te slikken.

Lees meer: Gewicht verliezen met vitamine D

Wielrennen zonder koolhydraten

jaco mos proday eiwitdieetOud wereldkampioen aflossing shorttrack schaatsen Jaco Mos is na zijn schaatscarrière altijd blijven sporten. Toch was hij in de loop van de tijd de nodige kilo’s aangekomen. Die is hij dankzij het eiwitdieet van Proday weer kwijtgeraakt. In 2,5 maand is hij veertien kilo afgevallen, waarbij hij toch genoeg energie bleef houden voor zijn oude hobby wielrennen.

Lees meer: Wielrennen zonder koolhydraten

Zo blijf je op gewicht tijdens je vakantie

Proday zomervakantieHeerlijk, dat zomerse vakantiegevoel. Alle tijd om te genieten en te relaxen. Terrasje pakken, lekker eten en drinken. Maar wel gevaarlijk voor de slanke lijn waar je zo hard voor gewerkt hebt. Met deze tips kun je genieten van de zomervakantie en toch op gewicht blijven. Want het zou toch zonde zijn als je na de vakantiepret met de vakantiekilo’s blijft zitten.

Lees meer: Zo blijf je op gewicht tijdens je vakantie

Afvallen zonder jojo-effect

proday afvallen zonder jojo effectZangeres Lisa Lois viel in een paar maanden tijd 21 kilo af. Hoe deed ze dat? Met veel sporten en gezond eten, zegt ze in het AD. Onderdeel van haar dieet waren maaltijdshakes. Daar blijkt niet iedereen fan van te zijn, maar Lisa voelt zich beter dan ooit.

Lees meer: Afvallen zonder jojo-effect

Het afvallen ging bijna vanzelf

Proday ervaringEen dieet volgen moeilijk? Welnee! Volgens Brigitte is het eiwitdieet van Proday “simpel, doeltreffend en heel goed te doen.” Ze kan het weten: in 3,5 maand viel ze 15 kilo af. “In mijn hoofd ging de knop om en mijn lichaam volgde. ‘Knap dat je het zo lang volhoudt’, zeiden mensen om me heen. Maar ik heb er niet eens moeite voor hoeven doen. Best bijzonder eigenlijk.” Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan verder.

Lees meer: Het afvallen ging bijna vanzelf

Acht lekkere, gezonde en koolhydraatarme snacks voor tussendoor

koolhydraatarme snacksEen lekkere snack, wie houdt er niet van? En het mag, zelfs als je wilt afvallen! Er zijn genoeg lekkere, gezonde en koolhydraatarme tussendoortjes die je in fase 3 en 4 van het Proday proteïnedieet zonder schuldgevoel kunt eten.

Lees meer: Acht lekkere, gezonde en koolhydraatarme snacks voor tussendoor

Pin It

Nieuw!

full mincidetox1

Mincidetox
✓ 
30% korting

Maandaanbieding

IMG_6002.jpgExclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos
0