Crash dieet tijdens de feestdagen

crash dieet proteine dieet

De feestdagen komen er weer aan en je wilt er natuurlijk zo snel mogelijk fantastisch uit zien. Een crash dieet zou je hierbij kunnen helpen. Maar wat is een crash dieet precies? Alles wat je moet weten over een crash dieet lees je hier.

Lees meer: Crash dieet tijdens de feestdagen

Ketose, wat is het en hoe werkt het?

Wanneer je gedurende een bepaalde tijd zeer weinig koolhydraten eet, raak je in staat van ketose. In dit artikel gaan we hier verder op in.  Ketose Keton 1 Ketocheck

Lees meer: Ketose, wat is het en hoe werkt het?

Hoeveel koolhydraten per dag?

hoeveel koolhydraten per dag proday

Het lichaam kan weinig koolhydraten opslaan, wat leidt tot gewichtstoename. Hoeveel koolhydraten per dag heeft je lichaam nodig om een gezonde levensstijl te bereiken? Alles over koolhydraten vind je hier. Lees snel verder!

Lees meer: Hoeveel koolhydraten per dag?

Polyolen, wat zijn dat eigenlijk?

Misschien heb je het wel eens zien staan in de voedingswaardetabel: polyolen. Polyolen vallen onder de koolhydraten, net als suikers. Het is algemeen bekend dat suiker niet goed is voor je lichaam en dat we hier niet te veel van binnen moeten krijgen. Polyolen daarentegen zijn minder bekend. In dit artikel gaan we jullie hier meer over uitleggen.

Lees meer: Polyolen, wat zijn dat eigenlijk?

Het proteïne dieet: neem afscheid van vakantiekilo's.

Proday eiwitdieet

Ben jij zwaarder geworden tijdens je vakantie? Hier lees je wat de oorzaak is en hoe het proteïne dieet van Proday jouw kan helpen om een gezonde leefstijl te bereiken. Door het volgen van een gezond voedingschema (met daarin heerlijke proteïne producten) en advies van onze diëtiste, kan het proteïne dieet van Proday jouw helpen om afscheid te nemen van vakantiekilo's.

Lees meer: Het proteïne dieet: neem afscheid van vakantiekilo's.

Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Eiwitten zijn uitstekende bouwstoffen voor je lichaam. Logisch dat ze in de belangstelling staan. Proteïneshakes zijn tegenwoordig overal te koop en worden allang niet meer alleen door fanatieke bodybuilders gedronken. Maar wat doen eiwitten eigenlijk in je lichaam?

Lees meer: Eiwitten, wat doen ze eigenlijk?

Gezond eetpatroon? Stapje voor stapje!

Hoe is jouw relatie met voeding? Heb je lekker gegeten tijdens de feestdagen? Of was je de hele tijd aan het onderhandelen met jezelf over al dat kerstlekkers, oliebollen en bubbels, en ging je uiteindelijk toch met een schuldgevoel het nieuwe jaar in? Zonde! Schud die schuldgevoelens van je af en start het nieuwe jaar met gezonde eetgewoonten. En heus, daarin is ook gewoon ruimte voor lekker snacken op z’n tijd!

Lees meer: Gezond eetpatroon? Stapje voor stapje!

Hoe kom je gezond de winter door?

Proday eiwitdieetNu het buiten weer koud, somber en grijs wordt, neemt ook de verleiding toe. De avonden worden langer en dat zorgt vaak voor extra snackmomenten. En daarmee voor extra gewicht, en dat wil je natuurlijk niet. Met een beetje zelfbeheersing en een gezond voedingspatroon kom je ook de herfst en winter door zonder aan te komen.

Lees meer: Hoe kom je gezond de winter door?

Doel bereiken, denk ook aan vitamine D

vitamine dJe bent hard bezig om je doel te bereiken. Je let op elke gram eiwitten, koolhydraten en vetten die je binnenkrijgt. Let je dan ook op de hoeveelheid vitamine en mineralen die je inneemt?

Lees meer: Doel bereiken, denk ook aan vitamine D

Wielrennen zonder koolhydraten

jaco mos proday eiwitdieetOud wereldkampioen aflossing shorttrack schaatsen Jaco Mos is na zijn schaatscarrière altijd blijven sporten. Stilletjes aan zijn de te veel koolhydraten en vetten die hij binnenkeeg gaan opstapelen. Dankzij het proteinedieet van Proday heeft hij weer geleerd wat de beste verhouding aan eiwitten, koolhydraten en vetten voor zijn lichaam is. Na 2,5 maand het dieet van Proday te hebben gevolgd heeft hij zijn doel behaald. En tijdens deze periode kon zijn oude hobby wielrennen nog steeds beoefenen. Zijn geliefde fiets hoefde hij zo niet aan de kant te zetten. 

Lees meer: Wielrennen zonder koolhydraten

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0