Een gezonde leefstijl bereiken en behouden

Zangeres Lisa Lois had een duidelijk doel voor ogen, ze wilde eindelijk de stap zetten om een gezonde leefstijl te bereiken. Hoe deed ze dat? Met veel sporten en gezond eten, zegt ze in het AD. Onderdeel van haar dieet waren maaltijdshakes. Daar blijkt niet iedereen fan van te zijn, maar Lisa voelt zich beter dan ooit. Waarom is niet iedereen fan? Volgens critici leert een dieet van maaltijdshakes mensen niet hoe ze anders met hun eetpatroon moeten omgaan. Zodat ze, als ze weer gewoon gaan eten, weer terugvallen in een ongezonde leefstijl. 

Verantwoord een gezonde leefstijl bereiken

Nadat je eindelijk je doel hebt bereikt wil je graag dit ook vasthouden. Daarom is het proteinedieet van Proday ontwikkeld om een verantwoorde manier een gezonde leefstijl te bereiken. In het dieet ga je leren wat de beste verhouding aan voedingsstoffen het beste voor jou is.
Iedereen heeft wel eens zin in iets lekker. Vaak zijn dit producten met veel koolhydraten en vetten waardoor je al snel daar te veel van binnen krijgt. Bij proday kun je kiezen uit verschillende heerlijke maar verantwoorde producten waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je te veel van deze twee stoffen binnenkrijgt en dus terugvalt naar een ongezonde leefstijl.

In vier stappen naar een gezonde leefstijl

Verantwoord jouw doel behalen is één ding, jouw doel behouden is minstens zo belangrijk. En ja, daar is een ander eetpatroon voor nodig. Het Proday-eiwitdieet helpt je daarbij. De eerste fase van het dieet maakt een einde aan de vicieuze cirkel die ontstaat door het eten van te veel koolhydraten. En de drie fasen die volgen leiden stapsgewijs naar een gezondere manier van eten. Zodat je je ongezonde leefstijl voorgoed gedag kunt zeggen.

Gevarieerd en gemakkelijk

Maaltijdshakes zijn gemakkelijk, maar er zijn nog heel veel andere Proday-producten om een lekkere maaltijd mee te maken: soepen, omeletten, pannenkoeken en zelfs pasta en desserts. Variatie genoeg dus, zeker in combinatie met de vele groenten die je tijdens het dieet gewoon mag eten.

Slim bezig!

Het dieet van Proday helpt je én op een verantwoorde manier je doel te behalen én je eetpatroon te doorbreken, zodat je jouw doel ook kunt behouden. Slim een gezonde leefstijl bereiken dus. Het resultaat? Een blijvend slankere, fittere en gezondere jij!

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0