Het Dr. Frank Dieet versus het Proday Dieet

Banner generiek Dr Frank Proday
Het Dr. Frank Dieet is gericht op een koolhydraatarm, eiwitrijk dieet. Eiwitten zorgen voor een verzadigend gevoel. Je zult met een eiwitdieet niet snel honger krijgen. Het dieet is gericht op zo min mogelijk koolhydraten en zo veel mogelijk eiwitten.

Het dieet dat Dr. Frank heeft ontwikkeld, is gericht op 1 kilo per week afvallen. Met het Proday proteïnedieet bereik je nog meer. Vooral met het 7-daagse Startpakket! Probeer het zelf en verzet bergen. 

Hoe werkt het Dr. Frank Dieet?

Dr. Frank heeft gewerkt als dokter en onderzoeker. Hij heeft in zijn leven veel patiënten behandeld met overgewicht en hart- en vaatziekten. Uiteindelijk heeft hij drie boeken geschreven waarin hij zijn kennis heeft gebundeld. Zijn eerste boek is gericht op snel afvallen door middel van eiwitrijke voeding. In het boek zijn vooral recepten te vinden en weinig tips en motiverende en inspirerende woorden. Bij Proday vinden we een gezonde leefstijl bereiken belangrijker dan snel resultaat behalen. Ons eiwitdieet is daarom ook gericht op een langere periode voor blijvende resultaten. Het tweede boek van Dr. Frank is gericht op het behouden van je streefgewicht. Zijn derde boek ‘Snel slank met Dr. Frank’ is eveneens gericht op snel afvallen maar nu heeft Dr. Frank fruit toegevoegd aan de recepten. In zijn eerste boek waarschuwde Dr. Frank voor fruit maar nu heeft hij het wel in zijn recepten verwerkt.
banner 7 daagse startpakket banner met CTA 8 daagse startpakket banner 14 daagse startpakket

Wat zijn de voor- en nadelen van dit dieet?

De voordelen van het Dr. Frank eiwitdieet zijn ook voordelen die je van het Proday proteïnedieet kent. We sommen ze graag nog even voor je op!Proday Dr Frank eiwitdieet

Voordelen:

 • Geen hongergevoel tijdens het dieet
 • Behouden van spiermassa
 • Makkelijk vol te houden
 • Lekkere recepten
 • Een praktisch dieet
 • Bewezen effectief

Nadelen:

 • Het dieet kent geen vegetarische recepten.
 • Fruit in de recepten zijn seizoensgebonden.
 • Er worden geen tips en adviezen gegeven om je voedingspatroon aan te passen en een gezonde leefstijl te bereiken. Dit maakt het moeilijk om motivatie te blijven behouden wanneer je stopt met het dieet. Gelukkig kun je bij Proday wel terecht voor motiverende tips waardoor het eiwitdieet nog makkelijker wordt.
 • De kans op het jojo-effect is groot wanneer je stopt met het dieet omdat het eiwitdieet van Dr. Frank gericht is op snel afvallen.
 • Het is veel kookwerk. Er gaat enorm veel tijd zitten in het bereiden van de gerechten.
 • De producten van Dr. Frank zijn erg duur en het dieet is erg eenzijdig.


wil je 5 korting nieuwsbrief inschrijving proday

Wist je dat?

Het Voedingscentrum raadt het dieet van Dr. Frank af voor de lange termijn. Je kunt daarom beter kiezen voor het Proday dieet.

Belangrijk om te weten:

Verschillende dokters en instanties hebben hun blik op het dieet geworpen en zijn tot de volgende negatieve conclusies gekomen:

 • Het dieet bevat te veel verzadigde vetten.
 • Er is absoluut GEEN bewijs dat dit eiwitdieet beter is dan andere eiwit diëten.
 • Dr. Frank beweert dat zijn proteïnedieet wetenschappelijk bewezen is maar dat is niet waar. Het dieet is niet wetenschappelijk gevalideerd en/of gepubliceerd in een vaktijdschrift.

Proday is en blijft het best beoordeelde dieet op de Diëtenlijst

Het Dr. Frank dieet wordt op de Diëtenlijst beoordeeld met een 5,8 op basis van 274 stemmen. Het eiwitdieet van Proday wordt daarentegen als beste beoordeeld met een 7,4! 
Top dieten proday versus dr frank eiwitdieet

Waarom je veel beter voor Proday kunt kiezen

Het proteïnedieet van Proday is gericht op duurzame gedragsverandering door middel van het doorlopen van vier fases. Destartpakket proteine dieetze fases helpen jou om je streefgewicht te bereiken, je voedingspatroon aan te passen, een gezonde leefstijl te bereiken en te blijven behouden. Dit doe je natuurlijk het best met ons heerlijke Deluxe Startpakket voor maar liefst 16 dagen. Het Dr. Frank dieet is gericht om op een korte termijn gewicht te verliezen. De kans op terugval is daarom groter. Het maken van de gerechten van Dr. Frank dieet kost veel tijd. Bij Proday verkopen we heerlijke eiwitrijke kant-en-klare maaltijden! Zo hoef je geen uren in de keuken te staan en kun je direct lekker eten. 

Begin vandaag nog!

Begin vandaag nog met het verrassend lekkere eiwitdieet van Proday! Bekijk onze heerlijke Startpakketten en bereik de leefstijl waar je altijd al van hebt gedroomd. Ons 7-daagse Startpakket is ideaal om mee te beginnen, bevat maar liefst 35 eiwitrijke producten, een handleiding en een weekplanning. 

Banner dieten vergelijken dr frank dieet A

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0