Het ging bijna vanzelf

Proday ervaringEen dieet volgen moeilijk? Welnee! Volgens Brigitte is het proteinedieet van Proday “simpel, doeltreffend en heel goed te doen.” Ze kan het weten: in 3,5 maand behaalde ze 95 % van haar beoogde doel. “In mijn hoofd ging de knop om en mijn lichaam volgde. ‘Knap dat je het zo lang volhoudt’, zeiden mensen om me heen. Maar ik heb er niet eens moeite voor hoeven doen. Best bijzonder eigenlijk.” Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan verder.

Die foto deed het 'm

“Ik was al een tijdje zwaarder dan ik wilde, maar ik vond niet de discipline om daar iets aan te doen. Tot ik een foto van mezelf zag, in bikini, heel stereotiep natuurlijk. Dat gaf de doorslag. Van mijn zus had ik gehoord over Proday, zij was er positief over. Ik ben gelijk naar de website gegaan, deed de BMI-meting en bestelde een startpakket. Tijd voor actie!”

Geen hongergevoel

“Als ik nu terugkijk, waren de eerste drie dagen even schakelen. M’n lichaam was veel suikers gewend, ik was een echte broodeter en dan het liefst met chocopasta. En nu moest het opeens zonder. Maar daarna was het diëten eigenlijk één grote flow. Het opgeblazen gevoel in mijn buik verdween, ik had geen extra zin meer te eten en ook de behoefte om te snacken was weg. En dat is zo gebleven.”

Grote pluspunt? De variatie!

“Het fijne van dit dieet is dat je geen calorieën hoeft te tellen. Ik hoefde ook niet lang in de keuken te staan en kon gewoon mee-eten met het gezin. Groenten zijn toegestaan en daar bakte ik bijvoorbeeld een omelet of pannenkoek van Proday bij. De variatie in producten en smaken is groot, het verveelde niet. Voor ik het wist was ik door de eerste fase heen. Ik vond het haast moeilijk om weer een gewone maaltijd te eten, het ging zo lekker.”

Mijn lijf wilde gezond

“Mijn doel kwam steeds dichterbij en ik heb mijn streefgewicht bereikt. Maar er gebeurde meer. Mijn relatie tot eten veranderde. De zin in ongezond eten was verdwenen, mijn lijf wilde gezond. Ik voelde me ook met de dag fitter en energieker worden. Al met al zit ik nu veel lekkerder in mijn vel, mijn lichaam is duidelijk beter in balans. Zelfs op vakantie kom ik niet aan en dan eet ik toch echt anders dan thuis. Maar ook dan met mate, en dat gaat gewoon vanzelf. Ik heb nog altijd producten van Proday in huis, ik vind ze gewoon lekker. De repen bijvoorbeeld, die zijn heerlijk als tussendoortje.”

Tip?

“De variatie is enorm, dus kijk goed rond in de webwinkel. Zelfs als je een feestje hebt, hoef je het niet bij een stengel bleekselderij te laten. Er zijn koekjes, nootjes en zelfs chipjes die je tijdens het dieet gewoon mag eten!”

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0