Waan jezelf tijdens het proteïne dieet even in Italië met dit overheerlijke koolhydraatarm focaccia broodje.
Focaccia brood met minder koolhydraten
Geniet verantwoord van de smaakvolle Italiaanse keuken tijdens je proteïne dieet. Dit recept voor focaccia brood is een heerlijk alternatief voor het Italiaanse platform. Traditioneel focaccia brood wordt gemaakt van bloem, gist, olijfolie en kruiden. In dit recept vervangen we dit door de focaccella van Feeling OK. Dit overheerlijke broodje met minder koolhydraten levert levert 246 kcal, 6,4 gram koolhydraten en maar liefst 21 gram vezels en 18 gram eiwitten.
Warm de kant-en-klare focaccia kort even op in de oven, beleg met je favoriete beleg en je hebt in een handomdraai een overheerlijke lunch tijdens je dieet. Buon appetito, eet smakelijk!
Tip: ook lekker met smeerkaas en gegrilde groenten zoals courgette of aubergine!
Koolhydraatarm focaccia
Ingrediënten
- 1 1 Protopizza broodje
- 2 eetlepels ProBreak smeerkaas
- 1 handje (veld)sla
- 1 tomaat gesneden
- 1/5 avocado (optioneel: fase 2)
Instructies
- Verwarm het broodje enkele minuten in een grill of oven tot het goudbruin kleurt.
- Beleg het broodje met de smeerkaas, veldsla, tomaat en eventueel de avocado.