Probeer eens deze caloriearme pasta aglio e olio. Mama mia, wat een eenvoudig, maar overheerlijk recept. Toegestaan vanaf fase 1 van het proteïne dieet!
Caloriearme pasta aglio e olio
Een makkelijke en caloriearme pasta voor tijdens het proteïne dieet. De spaghetti aglio e olio is een hele simpele pasta met olijfolie en knoflook. Je bereid het in slechts 10 minuten. De pasta valt op door zijn eenvoud, maar dat maakt het juist overheerlijk. Voor dit recept heb je slechts een caloriearme Slim Pasta spaghetti nodig en enkele basis ingrediënten.
Met Slim Pasta Spaghetti maak je in een handomdraai voortreffelijke Italiaanse gerechten caloriearm. De pasta is gemaakt van tarwevezels en konjacmeel en bevat per 100 gram slechts 9 kcal, 0 gram vetten, 0 gram koolhydraten en 4 gram vezels. Het is een ontzettend veelzijdig product dat snel te bereiden is en behoort dan ook tot één van onze bestsellers.
Pasta Aglio e Olio
Ingrediënten
- 1 zakje Slim Pasta Spaghetti
- 1 teen knoflook
- 5 gram verse peterselie
- 5 gram verse basilicum
- 0,5 rode peper
- 2 eetlepels olijfolie
- snufje peper en zout
- 5 zwarte olijven
Instructies
- Kook de Slim pasta spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en laat uitlekken.
- Was de rode peper, verse peterselie en verse basilicum en snijd fijn. Snijd ook de knoflook fijn.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit eerst de knoflook zo’n 1-2 minuten op laag vuur. Voeg dan de rode peper toe en bak nog 1 minuut mee op laag vuur.
- Voeg dan de gekookte Slim pasta spaghetti toe aan de pan en meng door de knoflook en de rode peper.
- Vervolgens voeg je de verse peterselie en basilicum toe en meng je het geheel weer. Maak af met een snufje peper en zout. Serveer met de zwarte olijven.