Ga terug

Eiermuffins

Heerlijke eiermuffins met spinazie, champignons, bosui en tomaatjes!
Gang avondmaaltijd
Trefwoord eiermuffins, eimuffins, proteine eiermuffins
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 28 minuten
Porties 1 persoon
calorieën 231kcal

Ingrediënten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Vet de cupcakevormpjes in.
  • Snijd de bosui in ringen, de champignons in plakjes en snijd de cherrytomaatjes in vieren.
  • Bak de bosui en de champignons in de olijfolie gaar. Voeg na enkele minuutjes ook de spinazie toe en laat slinken. Giet het vocht wat uit de groenten is gekomen weg.
  • Verdeel de gegaarde groentes, samen met de cherrytomaatjes over de cupcakevormpjes.
  • Schenk 120 ml water in een kom en voeg hier één zakje omelet mix aan toe.
  • Roer door totdat de poeder is opgelost.
  • Schenk de mix over de groenten in de cupcakevormpjes.
  • Zet de cupcakevormpjes voor 15 tot 20 minuten in de oven. Eet smakelijk!