Go Back

Pasta carbonara met rucola sla

In nog geen 10 minuten geniet jij van een verrukkelijke pasta carbonara. Minder koolhydraten eten hoeft helemaal geen uitdaging te zijn met de producten en recepten van Proday.
Dit is een fase2 recept.
Bereidingstijd10 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: pasta carbonara
Porties: 1 persoon

Equipment

  • Kom
  • Maatbeker
  • Garde
  • Magnetron
  • Koekenpan
  • Kookpan

Ingrediënten

  • 1 zakje Proday Pasta carbonara
  • 50 gram paddenstoelen
  • 1 stukje prei fijngesneden
  • 1 handje rucola sla
  • 1 eetlepel gesnipperde ui
  • peper en zout

Instructies

  • Bereid eerst de pasta carbonara. Voeg hiervoor de inhoud van het zakje in een kom. Schenk 150 ml magere melk in de kom en roer totdat de poeder is opgelost. Verwarm 4 minuten in de magnetron op de hoogste stand.
  • Verwarm een pan met een eetlepel olie en fruit de ui. Voeg hierna de paddenstoelen en prei aan toe en bak mee. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Bak op het laatste moment de pasta carbonara kort mee.
  • Schep op een bord en serveer met rucola sla.