Snijd de paprika en ui in blokjes, de bosuiin ringen en de Chinese kool in reepjes. Pers daarna de knoflook uit. Laat degroenten even liggen.
Snijd op een andere snijplank de kip inblokjes. Doe de kip in een kommetje en marineer met één eetlepel sojasaus.
Pak een koekenpan en verwarm hierin ééneetlepel olijfolie. Doe de ui toe een fruit deze enkele minuten. Voeg na een 2tal minuten de knoflook toe.
Wanneer de ui en knoflook bijna gaar zijnvoeg je de kip toe. Bak deze goudbruin.
Voeg als de kip goudbruin is de rode paprika,Chinese kool en de taugé toe. Laat op laag vuur (met deksel op de pan) in een7-tal minuten stoven.
Giet het water uit de verpakking en spoel de noodles evenkort af onder water. Voeg dan de Slim Noodles toe aan het groentenen mix goed door elkaar.
Breng het geheel nog op smaak met ééneetlepel sojasaus, 1 theelepel sesamolie en eventueel wat zout en peper.
Roerbaknog enkele minuten tot de Slim Noodles warm zijn.
Serveer de noodles of een bord of in een komen garneer met de bosui.