Suikerarm bananenbrood
Ben je een echte zoetekauw? Dan is dit bananenbrood met amandelmeel echt iets voor jou! Met dit recept maak je in een handomdraai een heerlijk suikervrij bananenbrood met minder koolhydraten! Geschikt vanaf fase 3 van het proteïne dieet.
Diet Low Calorie, Low Lactose Trefwoord proteine dieet recept, suikerarm bananenbrood, suikervrij bananenbrood
Voorbereidingstijd 15 minuten minuten Bereidingstijd 35 minuten minuten Totale tijd 50 minuten minuten
150 gram Sukrin Amandelmeel 2 kleine bananen geprakt 3 grote eieren 30 gram roomboter op kamertemperatuur 25 gram Sukrin Gold 2 theelepels kaneelpoeder 1 theelepel bakpoeder 30 gram walnoten optioneel
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Mix de eieren, bananen en roomboter tot een glad beslag met een mixer.
Meng in een andere kom het amandelmeel, Sukrin Gold, kaneelpoeder en bakpoeder en meng dit vervolgens door het beslag.
Voeg op het laatste moment de walnoten toe.
Bedek een rechthoekige bakvorm met bakpapier en vul deze met het beslag.
Bak het bananenbrood in ongeveer 35 minuten gaar.
Laat afkoelen voordat je het brood in plakken snijdt.