Kiyoh beoordelingen

Gemiddeld rapportcijfer:
8.7

2877 reviews afkomstig van:



Rudy, Montfoort2018-04-24 15:50:27
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering. leuk, die 5% kortingsbon.
Verbeterpunten
Jammer dat er geen 'cadeautje' bij zit in de vorm van een gratis artikel.
maria, sterrebeek2018-04-24 15:26:44
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
alles lijkt perfect te zijn. enkel een paar opmerkingen naast.
Verbeterpunten
1/ gebruikersvoorwaarden zijn veel te lang en dus praktisch onleesbaar. 2/ de pakjes moeten niet per se al de volgende dag geleverd worden, 3 à 4 dagen zijn genoeg. beter een speciaal veld laten aankruisen als het urgent is. alle pensen afpeigeren enkel voor wat hoofdzakelijk een publiciteitsstunt is = vandaag besteld morgen geleverd.
J., Eindhoven2018-04-24 14:43:55
8
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Snelle service, alles op tijd. Netjes georganiseerd in de doos
Verbeterpunten
- toevoegen weekmenu in de doos (ipv online op te moeten zoeken)
- Aanbeveling iets later opvragen (net begonnen met de kuur)
Ivo Verpraet, Leest2018-04-23 21:01:15
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Snelle en adequate reacties in geval van problemen.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpunten
Waar mogelijk de top producten in de gamma houden. Ik mis nog steeds de Cookie and Cream repen
Anoniem2018-04-23 14:55:04
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Men houdt u goed op de hoogte van uw bestelling. Alles naar wens.
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen...
Sarah, Diepenbeek2018-04-23 14:50:14
8
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen...
Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen...
valerie, knokke2018-04-23 09:14:55
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
zeer snel
vriendelijke service
goede produckten , de beste op de markt voor mij
Verbeterpunten
ik ben heel ontevreden over de levering
ik vermeld altijd duidelijk dat dit op kantoor moet afgeleverd worden (ma-vr) en DHL levert op een zaterdag ( dan is t kantoor dicht). dus mijn pakket maar op een dinsdagmiddag gekregen.
Miep, Breda2018-04-22 11:02:39
9
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Snelle verzending. Duidelijke uitleg Prima product en zeker t gewenste resultaat behaald. Het is even n mindset maar t werkt goed. Nu al -3 kg (nu dag 5)
Verl water drinken en sporten 2x pr week erbij, dat is essentieel, maar wellicht niet vr iedereen
Verbeterpunten
De bijgeleverd shaker zat helemaal vast!
Kreeg roostertje niet lis alleen met tang
Ook toen ik t terugplaatste (met inhoud) daarna weer muurvast
Gebruik nu gewoon Tupperware shaker
Lenka Kasprisinova, Huijbergen2018-04-21 15:08:41
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
5 sterren, absoluut. Snelle levering, mogelijkheid achteraf betalen, producten smaken verrukkelijk, tevens een lijst weekschema ontvangen. Wijze van voorbereiding staat netjes op de achterkant van het pakketdoosje vermeld, en op achterkant zakjes avondmaaltijden. Bovendien zijn de producten prima gecategoriseerd. Het spreekt vanzelf. Tevens 5% kortings-bon ontvangen op een volgende bestelling. Inmiddels 2 kilo kwijt. Helemaal super!
Verbeterpunten
Momenteel geen verbeterpunten te vinden.
sandra pieters, kapellen2018-04-20 19:15:38
10
Aanbevelen aan anderen
Ja
Pluspunten
Smakelijke producten... tot nu toe eet ik enkel de repen. maar die vind ik super voor ontbijt met een koffie. ik kan dan ook de hele voormiddag verder zonder honger te lijden :)
Verbeterpunten
geen

Wil je meer beoordelingen van Proday lezen?
Klik dan hier en bekijk de website van KiyOh voor alle beoordelingen.


Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
20% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0