Wrap met Philadelphia

Omelet wrap met Philadelphia, pijnboompitjes en zongedroogde tomaten Dit is een fase1 recept van C.Couwenberg

Bereidingstijd

5min

Ingredienten voor 1 persoon

  • 1 eetlepel (s) olijfolie
  • 1 zakje(s) Proday Omelet tuinkruiden
  • 3 blaadjes sla
  • 1 pinch (es) peper
  • 2 eetlepel (s) Philadelphia light
  • 3 olijven
  • 1 pinch (es) zeezout
  • 3 zongedroogde tomaatjes, in kleine stukjes
  • 1 theelepel (s) verse bieslook
  • 1 eetlepel (s) pijnboompitjes, geroosterd

Bereidingswijze

  1. Maak de Proday omelet mix volgens de bereidingswijze;
  2. Verwarm de olijfolie in een koekenpan;
  3. Giet het beslag in de pan en bak de omelet rustig aan een zijde;
  4. De omelet laten afkoelen op een bord;
  5. Ondertussen de pijnboompitjes roosteren in een koekenpan;
  6. Besmeer de afgekoelde omelet met een dun laagje Philadelphia light;
  7. Beleg de omelet met de sla, de bieslook, de pijnboompitjes en de zongedroogde tomaatjes;
  8. Breng op smaak met peper en zeezout;
  9. Rol de omelet goed strak op in huishoudfolie en bewaar in de koelkast;
  10. Pas bij het serveren uit de folie halen;
  11. Eventueel in kleine stukjes snijden met een prikkertje met een olijfje.
Ook lekker voor bij een picknick of een barbecue!
Pin It

Nieuw!

Maandaanbieding

IMG_6002.jpg



Exclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos
0