Pasta uit de oven

Dit is een fase1 recept van C.Couwenberg

Bereidingstijd

30min

Ingredienten voor 1 persoon

  • 0.5 teentje knoflook geperst
  • 1 zakje(s) Proday Fusilli
  • 1 eetlepel (s) Zwitserse strooikaas
  • 0.25 stuk(s) aubergine in plakjes
  • 1 eetlepel (s) tomatenpuree
  • 1 Proday Tomatensaus
  • 1 pinch (es) zeezout
  • 1 stuk(s) tomaat in plakjes
  • 1 theelepel (s) gedroogde Italiaanse kruiden
  • 100 gram champignons in stukjes
  • 1 theelepel (s) ui gesnipperd
  • 1 eetlepel (s) olijfolie
  • 0.25 stuk(s) rode paprika in stukjes

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden;
  2. Aubergine bestrooien met een beetje zeezout; even laten intrekken en daarna droogdeppen;
  3. aubergine in grillpan kort bakken;
  4. Water opzetten om de Proday fusilli te koken volgens de bereidingswijze;
  5. Fruit de ui en voeg hieraan toe de knoflook, de paprika en de champignons;
  6. Naar smaak zeezout en peper toevoegen;
  7. Bereid de Proday Tomatensaus volgens de bereidingswijze en voeg dit bij de groenten;
  8. Meng de groenten met de fusilli;
  9. Meng de tomatenpuree met de Italiaanse kruiden;
  10. Schep de fusilli met groenten in een ovenschaal met daar bovenop de tomatenschijfjes;
  11. De tomatenschijfjes bestrijken met de tomatenpuree met de Italiaanse kruiden;
  12. Leg daar bovenop de plakjes aubergine;
  13. Bestrooi de aubergine met de Zwitserse strooikaas;
  14. Plaats de ovenschaal voor 15 minuten in de oven.
Pin It

Nieuw!

Maandaanbieding

IMG_6002.jpg



Exclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos
0