Omelet Bacon

Dit is een fase1 recept van Anneke

Bereidingstijd

20min

Ingredienten voor 2 personen

  • 2 eetlepel (s) Slankie Smeerkaas
  • 2 zakje(s) Proday Omelet Bacon
  • 300 gram Diepvries Spinazie Naturel (geen a la creme)
  • 2 stuk(s) Hard gekookte Eieren

Bereidingswijze

De spinazie 10 minuutjes koken en vervolgens uit laten lekken.

De omelet bakken volgens de omschrijving van Proday.

Als de omelet klaar is, leg je de spinazie op de omelet.

De dooiers haal je uit de eieren (de dooier is verboden in fase 1)

Op de omelet leg je vervolgens het ei gesneden in schijfjes

Beetje peper en zout (naar smaak) toevoegen.

De smeerkaas smelten in de magnetron (20 seconden) en over de omelet gieten.

Pin It

Nieuw!

Maandaanbieding

IMG_6002.jpg



Exclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos
0