Pasta carbonara met rucola sla

Dit is een fase2 recept van C.Couwenberg

Bereidingstijd

10min

Ingredienten voor 1 persoon

  • 1 zakje(s) Proday Pasta carbonara
  • 0.5 theelepel (s) chilipoeder
  • 0.25 stuk(s) prei, klein gesneden
  • 1 pinch (es) peper
  • 50 gram gemengde paddenstoelen
  • 1 pinch (es) zeezout
  • 0.5 teentje knoflook, geperst

Bereidingswijze

  1. Maak de Proday Pasta carbonara volgens de bereidingswijze;
  2. Roerbak de knoflook, prei en paddenstoelen;
  3. Voeg heel kort de rucola sla toe;
  4. Meng de groenten met de Proday Pasta carbonara.
  5. Eventueel nog op smaak brengen met chilipoeder, peper en zeezout.
  6. Smakelijk eten.
Pin It

Nieuw!

Maandaanbieding

IMG_6002.jpg



Exclusive Pakket

✓ 20% korting

Lees meer over Afterpay  payment logos
0