In de zakjes zit voornamelijk hoogwaardige zuivere eiwitpoeder, voornamelijk afkomstig vanuit melk en soja. Bij ieder product kun je klikken op de productinformatie waar je de gebruikte ingrediënten kunt bekijken.
Dit is geheel afhankelijk van het gewenste doel en de benodigde tijd per fase. Gemiddeld kost het dieet in fase 1: 65-70 euro per week (op basis van 5 zakjes per dag). Tijdens het afbouwen wordt het dieet goedkoper doordat je minder zakjes gebruikt.
Aan de proteïnezakjes is reeds een vitaminemix toegevoegd die per zakje ongeveer 15% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (a.d.h) vitaminen levert. Afhankelijk van de hoeveelheid groenten die je binnen krijgt kun je nog kiezen voor een vitamine supplement.
Wij bevelen aan om nog een goede mulitvitamine te gebruiken, zoals de Plantina Multi . Dit kan helpen om je fit te blijven voelen en om bijvoorbeeld krampen te verminderen. De Plantini Multi 30 en Plantina Mulit 90 is in de webshop verkrijgbaar.
Sporten is zeker toegestaan en bevordert de verbranding. Het kan zijn dat je wat minder energiek bent, dus luister goed naar je lichaam en voorkom te intensieve trainingen. Eventueel kun je na een training een extra eiwitshake gebruiken, dit onderhoudt de spieren en heeft geen invloed op de vetverbranding.
De meeste informatie staat op de website vermeld. Heb je nog vragen dan kun je ons uiteraard mailen en dan beantwoorden wij je vraag zo snel als mogelijk.
Ja, onze producten worden in een neutrale witte verpakking verzonden.
Voor alle Proday producten geldt de wettelijke garantie dat onze producten voldoen aan de opgegeven product specificaties. Proday werkt volgens het HACCP systeem en wij worden periodiek door een extern bureau geaudit. Wij kopen enkel hoogwaardige producten, afkomstig van HACCP, IFS, BRC gecertificeerde fabrikanten en leveranciers.

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0