Nee, er zijn diverse medische redenen waarbij het niet verstandig is om het proteïnedieet te volgen. Raadpleeg de informatie op de website zorgvuldig en/of overleg met uw huisarts, specialist of dietist alvorens te starten met dit dieet. Zie ook onze disclaimer.
Tijdens uw zwangerschap mag u absoluut geen dieet volgen. Bij dit dieet komen afvalstoffen vrij, welke zeer schadelijk kunnen zijn voor de foetus. Probeer met een gezonde en gevarieerde voeding de gewichtsstijging normaal te laten verlopen.
Als diabetespatiënt kun je het dieet niet volgen. Tijdens het dieet worden alle koolhydraten uit de voeding verwijderd, waardoor er een risico is op een hypo. Een diabetes-dieet bestaat uit gezonde voeding met spreiding van koolhydraten over de dag. Mocht u het proteïnedieet toch willen volgen, dan raden wij aan om dit eerst met de huisarts of een deskundige te bespreken.
Indien je minder dan 45 gram aan koolhydraten binnenkrijgt kan je lichaam in ketose raken. Je lichaam gaat in plaats van koolhydraten vetten verbranden. Hierdoor scheidt je lichaam ketonen uit die het lichaam via de urine en via de longen verlaten. Drink genoeg water en gebruik suikervrije kauwgom en mintjes.
Kuitkrampen zijn waarschijnlijk het gevolg van een licht kalium- of magnesiumgebrek. Eet voldoende tomaten, brocolli en kalium verrijkt zout (bv. LoSalt), dit kan helpen.

Je kunt ook een supplement gebruiken om een eventueel mineralen tekort aan te vullen. In onze webshop is BIO CMK verkrijgbaar of laat je voorlichten bij een plaatselijke drogisterij of apotheek.

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0