De duur van de eerste fase is afhankelijk hoe groot jouw te behalen doel is. Iemand met een hoog BMI heeft een langere tijd nodig dan iemand met een lagere BMI.
Fase 1 kan één week duren maar ook enkele maanden.

Met behulp van de BMI calculator kun je op basis van je gewicht en je lengte een indicatie krijgen van het overgewicht en de duur van iedere fase.
Dit is persoonsafhankelijk waardoor het lastig is om van te voren de resultaten te voorspellen. In de eerste fase zul je wel de grootste stappen zetten waardoor het resultaat na 4 weken al duidelijk zichtbaar zal zijn.
Een eiwitdieet is hetzelfde als een proteïnedieet. Lees meer over het eiwitdieet en hoe dit jou kan helpen.
Ja, maar het is aan te raden om je leefgewoonten aan te passen. Zo kun je het behaalde resultaten beter vasthouden. Blijf bijvoorbeeld veel proteïne eten en probeer het aandeel koolhydraten te verlagen. Blijf voldoende water drinken en eet veel groenten.
Jazeker, Proday biedt jou een breed assortiment aan heerlijke producten aan. Doordat je eetmomenten over de hele dag worden verdeeld, zorg je er voor dat je lichaam constant wordt voorzien van voedingstoffen. Hierdoor is het Proday dieet makkelijk vol te houden.
Jazeker, het maakt niet uit of je doel groot of klein is. Je moet wel nog steeds alle fasen goed doorlopen.
Het hangt helemaal af van het doel dat jij voor ogen hebt. Met de BMI calculator op de website kun je eenvoudig advies krijgen over het totale overgewicht en een inschatting van het aantal weken per fase.

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0