Shopping Awards 2020

 

 

Dit jaar doet Proday mee aan de Shopping Awards 2020 in de categorie ‘Eten & Drinken’. Wij zijn hier erg trots op en we willen dus natuurlijk ook graag winnen! Omdat onze webshop door zowel vakexperts als consumenten beoordeeld zal worden, hebben wij jullie hulp en stem hierbij hard nodig.

 

Wat zijn de Shopping Awards?

De Stichting Shopping Awards reikt jaarlijks verschillende awards uit aan de beste (web)winkelbedrijven van Nederland. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen 10 verschillende categorieën. De Shopping Awards worden georganiseerd door Thuiswinkel.org. Alle webwinkels die het kwaliteitskeurmerk dragen worden jaarlijks gecontroleerd op 35 belangrijke criteria op het gebied van veiligheid, wetgeving en financiële stabiliteit. Proday mag al sinds 2015 het kwaliteitskeurmerk dragen.

 

Waarom doen wij mee?

Wij zijn erg benieuwd naar hoe jullie onze webwinkel ervaren. Alle feedback hierbij is erg waardevol zodat wij onze webwinkel nog beter, leuker en overzichtelijker kunnen maken. Daarnaast zou het ons enorm motiveren als wij een goede beoordeling krijgen en de Shopping Award in de categorie ‘Eten & Drinken’ op onze naam mogen zetten.

 

Stem op Proday

Wij zouden het erg waarden als jij op Proday wilt stemmen voor de Shopping Awards 2020. Je hoeft alleen je stem uit te brengen en je naam + e-mailadres achter te laten. Vervolgens ontvang je een e-mail met een link waarmee je jouw stem nog dient te bevestigen. Het is heel gemakkelijk en wij zouden er enorm mee geholpen zijn! Stemmen kan tot uiterlijk 28 februari 2020. Je gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt. Alvast heel erg bedankt namens Proday!

LET OP: Na het stemmen ontvang je een e-mail waarin je jouw stem via de link nog dient te bevestigen.

 

BRENG JE STEM UIT

Populaire aanbieding