Voedingsschema

Of je nu een paar kilo wilt afvallen of het rigoureuzer wilt aanpakken; een voedingsschema biedt overzicht en geeft steun. Het proteïnedieet, ook wel eiwitdieet, is goed vol te houden als je het voedingsschema volgt. Bij Proday werken we met 4 fasen waarin je de eerste fase vrij streng is; suikers en koolhydraten worden verbannen. Door de lekkere en afwisselende eiwitrijke producten heb je geen last van een hongergevoel en krijg je toch smaakvolle dingen binnen. Het voedingsschema voor de tweede fase laat weer langzaam wat ruimte voor een avondmaaltijd bestaand uit vlees of vis met groenten. In de derde fase komen de koolhydraten weer terug en de vierde fase werkt toe naar een normaal voedingspatroon.

Wat eten we vandaag?

Met de startpakketten van Proday hoef je niet meer na te denken over wat je zult eten. We hebben verschillende startpakketten waarmee je 7,8, 14 of 16 dagen vooruit kunt. Het is een voedingsschema met daarbij direct de benodigde producten. Naast deze pakketten vind je in onze webshop een ruim assortiment met gezonde tussendoortjes, snacks, desserts en allemaal andere lekkere en verantwoorde producten.

Snel in huis

Minder gewicht is fijn, minder boodschappen doen ook. In onze webshop kan je eenvoudig, vanachter je computer of telefoon, je winkelmandje vullen en afrekenen. Als je je producten voor 22:00 bestelt, dan heb je ze de volgende dag al in huis. Bekijk ons hele assortiment ⮞
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0