Ga terug

Crêpe choco-banaan met witlof-komkommer salade

Misschien een tikkeltje aparte combinatie is deze crêpe choco-banaan met witlof-komkommer salade. Maar wel lekker. Probeer het zelf!
Dit is een fase1 recept.
Gang Hoofdgerecht
Bereidingstijd 10 minuten
Porties 1 persoon

Benodigdheden

  • Snijplank
  • Keukenmes
  • Komkommersnijder
  • Kometje
  • Garde
  • Kom

Ingrediënten

  • 1 zakje Proday crêpe choco-banaan
  • 1 stuk witlof
  • 1 eetlepel Griekse yoghurt
  • 1/4 komkommer
  • 1/2 theelepel mosterd
  • 1 eetlepel olijfolie
  • zout en peper

Instructies

  • Snijd het harde gedeelte uit de witlof en snijd de rest fijn.
  • Verwijder het waterige deel van de komkommer en snijd ook fijn.
  • Maak de dressing met de Griekse yoghurt, mosterd, olijfolie en peper en zout.
  • Meng de dressing met de komkommer en witlof.
  • Schenk 70 ml water in een kom en voeg de inhoud van de crêpe toe. Roer door de mix totdat de poeder is opgelost. Schenk de mix in een pan en bak beide zijden 3-5 minuten op middelhoog vuur totdat beide zijden goudbruin zijn.
  • Serveer de crêpe met de salade als bijgerecht.