Proday dieet versus Pronokal dieet

Het Pronokal dieet is gebaseerd op een ketogeen dieet en verloopt onder medisch toezicht. Het ketogene dieet van Pronokal is arm aan vetten en koolhydraten en hoog aan eiwitten. Het Pronokal dieet beweert dat je met de PnK-methode in een maand tijd 9 kilo kan afvallen. Het Proday dieet verschilt in de basis niet veel van het Pronokal dieet en is een perfect (en goedkoper) alternatief. Lees hier de belangrijkste verschillen en overeenkomsten.

pronokal dieet alternatief

Voor wie is het dieet geschikt?

Het Pronokal dieet is geschikt voor mensen tussen de 16 en 65 jaar waarvan hun nieren en lever in topconditie zijn. Het Proday dieet is geschikt en veilig voor alle volwassenen met een goede gezondheid.

Onder begeleiding of op eigen kracht 

Met de PnK-methode van Pronokal wordt een klant als patiënt benaderd en begeleid door een motiverende arts onder medische begeleiding. Tijdens het intakegesprek onderga je een algehele lichamelijke controle en wordt samen met een diëtiste je dieet vastgesteld. Het team begeleidt je tijdens de behandeling en tot twee jaar nadat je je doel hebt bereikt. Tijdens het Proday dieet sta je niet onder medische begeleiding van een arts. Zo kun je op ieder moment op eigen kracht een dieet beginnen.

Wat is de basis van het dieet?

Het Pronokal dieet is een medische behandeling op basis van een ketogeen dieet (zoals vermeld op hun website). In tegenstelling tot andere ketogene diëten is Pronokal echter arm aan vetten en koolhydraten. Dit maakt het Pronokal dieet in de basis gewoon een proteïnedieet. Het Proday dieet is gebaseerd op het proteïnedieet (of eiwitdieet). Het proteïnedieet van Proday is zeer effectief en helpt je je streefgewicht te bereiken en een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Hoe is het dieet opgebouwd?

Zowel het Pronokal dieet als het Proday dieet zijn opgedeeld in fases. In de eerste fases zul je de grootste stappen maken. In de fases die volgen leer je gezonde eetgewoonten aan. Op deze manier zal je niet alleen je streefgewicht bereiken, maar ook behouden.

Welke producten mag je eten?

Proday en Pronokal bieden beide proteïneproducten aan. Pronokal producten worden uitsluitend voorgeschreven door een arts en zijn niet online te koop. Het dieet kan ook niet zomaar door elke huisarts worden voorgeschreven. Het Proday dieet volg je zelf en gemakkelijk en de producten zijn online te koop. De proteïne producten kun je gemakkelijk online en voordelig bestellen in onze webshop. Dit kan op elk moment van de dag. Bovendien zal het dieet niet vervelen, want er zijn genoeg producten om uit te kiezen zoals repen, brood, omeletten en desserts.

pronokal dieet alternatief repen

Wat zijn de kosten van het dieet?

De hoge prijs van de PnK-methode een nadeel zijn. De prijs ligt hoger door het medische onderzoek vooraf, begeleiding en de producten dienen aangeschaft te worden bij een Pronokal verkooppunt. Gedurende de eerste fase moet je om de twee weken op consultatie bij de diëtist. Bij Proday sta je in tegenstelling tot Pronokal niet onder medische begeleiding van een arts. Hierdoor zijn de kosten van het dieet ook een stuk lager. De producten bestel je eenvoudig, snel en voordelig in onze webshop.

De voordelen van het Proday dieet

Redenen waarom je beter voor het proteïne dieet van Proday kunt kiezen!

 • Groot assortiment: met meer dan 500 verschillende proteïne producten houden wij het dieet lekker, gevarieerd en makkelijker.
 • Goedkoper: doordat wij de producten online verkopen, kunnen wij onze producten een stuk voordeliger aanbieden. Zo is het dieet toegankelijker voor iedereen.
 • Gratis en snelle levering: je kunt direct met het proteïne dieet van Proday beginnen zonder een intakegesprek. Voor 22:00 besteld, is de volgende dag je proteïne producten al in huis! Tevens is Afterpay mogelijk.
 • Hoe werkt het Proday dieet?

  Het proteïnedieet wordt ook wel het eiwitdieet of koolhydraatarm dieet genoemd. Het principe is gemakkelijk: minder koolhydraten eten en meer eiwitten. Door 5 eetmomenten over de hele dag te verdelen verminder je de lekkere trek en zorg je ervoor dat je lichaam de hele dag door wordt voorzien van belangrijke bouwstoffen. Het dieet is opgedeeld in vier fases.

  proday fases

  Gelijk beginnen met het proteïne dieet 

  startpakket deluxe prodayOverweeg je te starten met het dieet, maar wil je eerst kennismaken met onze producten? Probeer dan een proteïne startpakket tegen een aantrekkelijke prijs. Het startpakket geeft een voorproef van alle smakelijke Proday proteïne producten met een handleiding met uitleg en een weekplanning.

  Twijfel je nog en heb je vragen over het proteïnedieet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en contactformulier.

  Populaire aanbieding