Toegestane vlees, vis en vega

Vanaf fase 2 van het dieet mag je per dag 100 gram vlees, vis of vleesvervanger eten. Dit wordt onderdeel van je avondmaaltijd, ter vervanging van een proteïneproduct. Zie onderstaande lijst om te kijken welke soorten zijn toegestaan.

Vlees
Kalf
Rund
Lam
  • Blinde vink
  • Entrecote
  • Fricandeau
  • Lap, mager
  • Lever
  • Oester
  • Riblap
  • Schenkel
  • Schnitzel
  • Ongepaneerd Sukadelappen
  • Baklap
  • Biefstuk
  • Braadlap
  • Entrecote
  • Klapstuk
  • Lever
  • Nier
  • Ossenhaas/tournedos
  • Poulet
  • Rollade
  • Rosbief
  • Tartaar
  • Nier
  • Schouder
Vlees
Kip
Varken
Wild
  • Bout/poot zonder vel
  • Kalkoen/kipfilet
  • Lever
  • Rollade
  • Filet
  • Fricandeau
  • Gehakt
  • Hamlap
  • Karbonade/kotelet
  • Lever
  • Nier
  • Oester
  • Poulet
  • Haas
  • Konijn
Vis
Vis
Schaal- en schelpdieren
  • Ansjovis
  • Forel
  • Haring
  • Heilbot
  • Kabeljauw
  • Koolvis
  • Poon
  • Schar
  • Schol
  • Stokvis
  • Tilapia
  • Tonijn
  • Tong
  • Wijting
  • Zalm
  • Zalmforel
  • Zeewolf
  • Escargots
  • Garnalen
  • Gamba
  • Inktvis
  • Krab
  • Kreeft
  • Rivierkreeftjes
  • Sint Jacobsschelpen
  • Surimi
Vega
  • Ei (2 stuks)
  • Seitan
  • Tahoe
  • Tempé
  • Tofu
  • Vegetarische filet
  • Vegetarisch gehakt
  • Vegetarische kipstukjes
  • Vegetarische stukjes

Populaire aanbieding