4908 beoordelingen
Ons Sukrin broodmix fiberbrød is een uitstekende keus als je brood zoekt voor bij je ontbijt dat minder koolhydraten bevat. Het brood is zonder gist, zonder gluten, zonder soja en zonder melk. De voorbereiding is zeer eenvoudig en voor je het weet geniet je van lekker vers brood dat laag is aan koolhydraten en dat uitstekend past binnen een proteïnedieet.
De broodmix heeft een unieke natuurlijke smaak en de structuur van het brood is te vergelijken met dat van roggebrood.
1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.
2. Weeg 250 g (is één vierde) van de mix af in een kom.
3. Leg het brood mengsel in een kom en voeg 300 ml water
4. Meng de mix tot een deeg en laat de mix gedurende vijf minuten rusten.
5. Maak van het deeg één brood, of meerdere kleinere broodjes en leg deze op een bakplaat bedekt met bakpapier.
6. Plaats het brood/de broodjes in de oven en bak het brood of de broodjes gedurende 60 minuten af bij 200°C.
7. Koel het brood/de broodjes af tot kamer temperatuur.
Voedingswaarden | Per 100 gram | Per portie (40 gram) |
---|---|---|
Energie (kJ) | 681 | 272 |
Energie (kcal) | 163 | 65 |
Vetten (g) | 8,4 | 3,4 |
-wv.verzadigd (g) | 1,4 | 0,6 |
Koolhydraten (g) | 2,5 | 1,0 |
-wv.suikers (g) | 0,0 | 0,0 |
Vezels (g) | 21 | 8,4 |
Eiwitten (g) | 8,7 | 3,5 |
Zout (g) | 1,1 | 0,44 |
Validate your login
Inloggen
Creëer een nieuw account