Pro10 Pharma proteïnedieet alternatief

Banner generiek Pro10 Proday
Het Pro10 Pharma dieet is een eiwitdieet dat meer dan 300 proteïne producten verkoopt op doktersvoorschrift, onder begeleiding van een professional of individueel. Bij Proday kan je direct beginnen het het volgen van jouw dieet zonder begeleiding! Ons heerlijke Startpakket bevat maar liefst 35 eiwitproducten en is geschikt voor 7 dagen! Stel je liever je eigen voeding samen? Proday startpakket 7 dagenDat kan natuurlijk ook. Wij verkopen meer dan 350 proteïne producten waaruit je kunt kiezen. Volgens Pro10 Pharma hangt het succes van het eiwitdieet af van de producten die je kiest, de hoeveelheden die je eet, welke groenten je eet en welke adviezen je krijgt om het dieet vol te houden.  

Voor wie is het dieet geschikt?

Het dieet is in principe geschikt voor iedereen die verantwoord wil afvallen en een ideale BMI-score wil behalen. Het eiwitdieet is niet geschikt voor mensen die bepaalde fysieke klachten ervaren.

banner 7 daagse startpakket banner met CTA 8 daagse startpakket banner 14 daagse startpakket

Hoe werkt het eiwitdieet?

Pro10 Pharma verkoopt eiwitrijke dieetproducten die je online kunt bestellen op aanbeveling van bijvoorbeeld een arts of voedingscoach. Na het opstellen van een dieetplan, bekijk je of alleen of met een coach of arts naar welke voeding past bij het dieetplan. Het doel van het dieet is om vet te verbranden om snel gewicht te verliezen. De voeding van het eiwitdieet is koolhydraatarm maar bevat daarentegen extra eiwitten.

Het dieet is opgedeeld in 4 fases. De eerste fase is de actieve fase waarin 40% van het overgewicht moet verdwijnen. In deze fase moet je 4-6 zakjes eten en veel groenten. In fase 2 mag je al wat meer eten en 3-4 zakjes per dag. In deze fase val je weer 40% af, verspreid over een langere periode. Fase 3 en 4 zijn de overgangsfases waarin de ketose stopt en je nog 20% afvalt van de overige 100%. In deze fasen worden koolhydraten weer toegelaten en is het doel gezonde eetgewoonten te integreren in je leven.Groentepasta ovengerecht Proday

Voordelen:

 • Snel gewichtsverlies en resultaat
 • Vetverbranding
 • Voldoende inname van eiwitten
 • Persoonlijke begeleiding werkt motiverend
 • Het proteïnedieet is makkelijk in gebruik. Pro10 Pharma biedt net als Proday kant-en-klare startpakketten aan

Nadelen:

 • Wanneer de begeleiding stopt, is de kans op terugval groot
 • Zonder begeleiding kan het lastig zijn om uit te zoeken welke dieetproducten passen bij jouw dieetplan
 • Je kunt de verkeerde voeding binnenkrijgen die niet past bij jouw doelstellingen
 • Fase 1 is nogal eentonig en past niet altijd binnen de werkomgeving en in de familiesituatie
 • Je lichaam gaat in ketose waardoor er een acetongeur uit je mond komt
 • Pro10 Pharma zegt zelf dat veel mensen in de laatste fase van het dieet afhaken omdat ze de teugels laten vieren
 • De verleiding van ongezonde tussendoortjes eten is groot omdat je niet direct een verschil merkt op de korte termijn
wil je 5 korting nieuwsbrief inschrijving proday

Wat zijn de voordelen van het Proday proteïnedieet?

 • Breed assortiment: Proday biedt meer dan 500 verschillende proteïne producten aan. Het dieet is heel lekker, gevarieerd en er zit voor ieder wat wils bij! Je hebt meer keuze dan bij het Pro10 Pharma dieet.
 • Goedkoper: het Proday dieet is aanzienlijk goedkoper dan het Pro10 Pharma Dieet. Zo kost het Startpakket 7 dagen van Proday maar €58,95,- in vergelijking tot €104,- bij Pro10 Pharma.
 • Gratis en snelle levering: begin direct met het eiwitdieet van Proday! Wanneer je voor 22:00 uur bestelt, heb je de producten morgen al in huis. Tevens heeft Proday een Niet goed, geld terug-garantie. Bonuspunt: bij Proday is betalen met Afterpay mogelijk.
asperge zalm proday gerecht diner

Hoe werkt het proteïnedieet van Proday?

Het Proday proteïnedieet wordt ook wel het eiwitdieet genoemd. Het is een zeer effectief dieet en is gericht op het ontwikkelen van een gezonde en bewuste leefstijl. Het Proday dieet helpt je bij het behalen van je doelen en bij het niet terugvallen in oude ongezonde gewoonten. 

Het Proday proteïnedieet is dus niet alleen gericht op het bereiken van een gezonde leefstijl, maar ook op het behouden hiervan. Daarnaast is het Proday dieet ook opgebouwd in vier fases.

Begin vandaag nog met je gezonde leefstijl!

Proday startpakket 7 dagenWil je graag een proteïnedieet volgen maar weet je nog niet welk eiwitdieet? Het Startpakket van Proday is een leuke en aanlokkelijke manier om kennis te maken met het lekkere proteïne dieet van Proday. Het startpakket bevat maar liefst 35 producten en alle producten zijn enorm lekker. In het startpakket zit ook een handleiding met uitleg en een weekplanning. Een leuke en makkelijke manier om kennis te maken met het eiwitdieet van Proday! De producten zijn makkelijk om te bereiden, je hoeft dus heel weinig moeite te doen. En toch boek je tegelijkertijd resultaat!

Het is belangrijk om dagelijks voldoende proteïne binnen te krijgen voor onder andere behoud en opbouw van spieren en de huid. Eiwitrijke voeding draagt hieraan bij. Ben je op zoek naar inspiratie om lekkere gerechten te maken? Bekijk dan hier onze dieet recepten

Heb je vragen over het eiwitdieet van Proday? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar per chat, telefoon, e-mail en contactformulier.


Banner dieten vergelijken pro10 pharma A

Nieuw!

full_dranken-pakket.jpg
Dranken pakket
(Set 15 stuks)
✓ 
10% korting

Maandaanbieding

full_proteine-dieet-exlusive-pakket.jpg
Exclusive Pakket

✓ 20% korting
Lees meer over Afterpay   Lees meer over Thuiswinkel Waarborgpayment logos
Alle prijzen zijn incl. BTW.
0