Wat is het Dietimeal eiwitdieet?

dietimeal alternatief

Om maar even met de deur in huis te vallen: over het Dietimeal eiwitdieet is niet veel informatie beschikbaar. Dit komt omdat de producten rechtstreeks bij de groothandel besteld worden. Dietimeal heeft dan ook geen klantenservice. Als je vragen hebt, kun je gelukkig wel bij de klantenservice van Proday terecht.

Het Dietimeal dieet staat bekend om snel afvallen in een korte tijd. Je gebruikt dagelijks een aantal eiwitrijke maaltijden die voor verzadiging zorgen. De producten zijn te koop in de webshop van Afvallen met Bregje.

Hoe werkt het Dietimeal dieet?

Dietimeal is net als Proday een eiwitdieet. Dat betekent dat de producten veel eiwitten bevatten en laag zijn aan koolhydraten. Veel informatie over het dieet is niet beschikbaar. Het dieet is in tegenstelling tot het proteïnedieet van Proday NIET opgedeeld in vier fases. Deze fases van het eiwitdieet zijn juist zo belangrijk voor het behalen van je streefgewicht en nieuwe leefstijl.

Het assortiment van Dietimeal

Op de website Afvallen Met bregje, waar de Dietimeal producten verkocht worden, staat slechts één Startpakket waarmee je uit de voeten kunt. Verder bestaat het assortiment voornamelijk uit grote verpakkingen. Denk hierbij aan Voordeelpotten en donze met 7 repen. Kleine verpakkingen zijn nauwelijks verkrijgbaar, alleen in drankvorm. Je bent dus genoodzaakt om een grotere verpakking te kopen, wil je afvallen met Dietimeal. Bij Proday daarentegen verkopen we wel kleine verpakkingen! Zoals deze lekkere desserts of pannenkoekjes.

Het Startpakket van Dietimeal bevat net als het Startpakket van Proday 35 producten en is geschikt voor 7 dagen. Het startpakket van Dietimeal kost €64,75 euro tegenover €58,95 euro voor het Startpakket van Proday. Dat scheelt nogal wat!

proteine dieet startpakket proteine dieet startpakket 8 dagenproteine dieet pakket 14 dagen

5 Redenen om voor Proday te kiezen

  • Het assortiment van Proday is veel breder. Bij Proday verkopen we meer dan 350 eiwitrijke producten. Het aanbod van Dietimeal bestaat uit minder dan 100 proteïne producten
  • Proday is goedkoper dan Dietimeal
  • De klantenservice van Proday staat altijd voor je klaar. Bij ons kun je altijd terecht met je vragen
  • In de webshop van Proday worden ook kleine verpakkingen verkocht. Zo kun je erachter komen wat je lekker vindt waarna je vervolgens een grotere verpakking kunt bestellen. Je bent dus niet verplicht om voordeelpotten of grote verpakkingen te kopen
  • Op de website van Proday vind je alle informatie en tips die je nodig hebt. Meer informatie over het proteïne dieet vind je op onze website. Of wat dacht je van motiverende dieettips? Of lekkere recepten uit ons proteïne dieet receptenboek? Bij Proday ben je voor alle informatie over het eiwitdieet aan het juiste adres!

proteine dieet recepten

Het Proday proteïne dieet

Het proteïnedieet van Proday kent 4 fases. De eerste fase is de Powerstartfase. In deze fase nuttig je alleen eiwitmaaltijden en toegestane groenten. Tijdens deze fase is het belangrijk om genoeg water te drinken voor een goede afvoer van afvalstoffen. Deze fase duurt ongeveer drie maanden en zet de eerste stappen naar een gezondere leefstijl. De tweede fase is de combifase. In deze fase vervang je de eiwitmaaltijd in de avond voor een normale maaltijd. Deze fase duurt ongeveer twee maanden. De derde fase is de overgangsfase.

In deze fase mag je weer koolhydraten en suikers tot je nemen. Deze fase duurt ongeveer een maand en helpt jou om je gezonde leefstijl te ontwikkelen en behouden. Je leert namelijk meer over jouw koolhydraatinname en de reactie hierop van je lichaam. De vierde fase is de gezondgewichtfase. Je maakt in deze fase de overgang naar normale voeding. Je blijft wel eiwitrijke tussendoortjes gebruiken. De hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten zijn weer in balans.

korting proday

Kennismaken met het proteïnedieet?

Het eiwitdieet is een effectief, doeltreffend dieet. Het Proday eiwitdieet is gericht op het ontwikkelen en behouden van een nieuwe leefstijl waarin je jouw streefgewicht bereikt en een nieuw voedingspatroon implementeert. Wil je kennismaken met het eiwitdieet? Een perfecte manier om dat te doen is met behulp van een proteïne dieet startpakket. Heb je vragen over het eiwitdieet? Dan kun je altijd bij onze klantenservice terecht. Wij wensen je heel veel succes en plezier toe met het bereiken van jouw nieuwe leefstijl!

dietimeal alternatief

Populaire aanbieding