WLS proteïnedieet alternatief

WLS proteinedieet alternatief proday

Het proteïnedieet, ook wel bekend als het eiwitdieet, is een bekend dieet en wordt almaar populairder. Het dieet werkt voor veel mensen en het is makkelijk om vol te houden. Tijdens het eiwitdieet kan je namelijk gewoon lekkere dingen blijven eten. Wist je dat Proday meer dan 350 eiwitproducten heeft? Zo kun je eindeloos genieten van de heerlijke producten. Er zijn veel eiwit diëten op de markt en het aanbod lijkt steeds groter te worden. In deze blog leggen wij je graag meer uit over het WLS proteïne dieet.

Het WLS dieet is een dieet geschikt voor mensen die een gezond voedingspatroon willen (behouden) en in vorm te blijven. Daarnaast vindt WLS Products het belangrijk dat je tijdens je nieuwe voedingspatroon lekker kunt blijven eten omdat je het alleen op deze manier volhoudt en van je lichaam blijft houden. Het eiwitdieet van WLS Products is wel gericht op snel afvallen. Uit onderzoeken is echter gebleken dat dit vaak niet werkt. Wie blijvend wil afvallen met succes, kan beter kiezen voor gedragsverandering op de lange termijn, zoals dat bij Proday het geval is. Begin daarom vandaag nog met jouw nieuwe leefstijl en maak kennis met de heerlijke producten van Proday met het Startpakket 7-Dagen!

Wat doet WLS Products?

WLS Products heeft naast eiwitproducten ook supplementen zoals vitamines en mineralen voor weerstand en conditie. Net als Proday vindt WLS Products variatie tijdens het dieet erg belangrijk. Het WLS dieet kan net als Proday ook gebruikt worden om even bij te sturen met behulp van snacks, koekjes en repen. WLS Products richt zich op mensen die een gezonde levensstijl nastreven én willen behouden. WLS Products vindt het daarnaast belangrijk dat de producten betaalbaar zijn voor een brede groep mensen dan hoe de producten verpakt zijn.

proteine dieet startpakket proteine dieet startpakket 8 dagenproteine dieet pakket 14 dagen

Voor wie is het dieet geschikt?

Het dieet is geschikt voor ieder die graag wil afvallen, een gezonde leefstijl wil nastreven en blijven behouden. Een bijzondere consumentengroep van WLS Products is mensen die een vermageringsoperatie hebben ondergaan. Voor deze groep mensen is het zeer belangrijk om te letten op hun levensstijl, met name op hun inname eiwitten en calcium.

Hoe werkt het dieet?

Het eiwitdieet van WLS is net als Proday gericht op het innemen van veel eiwitten per dag. WLS Products biedt net als Proday warme maaltijden, dieetshakes, pannenkoeken, repen, smoothies en wafels aan. Bij beide diëten gaat het om zo min mogelijk koolhydraten en zoveel mogelijk proteïnen. Ook is dit dieet opgedeeld in vier fases. De meeste producten van WLS Products zijn geschikt voor fase 1. WLS Products raadt tevens aan om rauwkost te eten en veel water te drinken omdat er anders een kans bestaat dat je constipeert. De vier fases van het WLS proteïnedieet zijn: de startfase, de gemengde fase, de overgangsfase en de stabilisatiefase. Het is de bedoeling dat je in de eerste fase van het dieet 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt.

Wat zijn de voor- en nadelen van het WLS proteïne dieet?

Voordelen

  • Verlaging van je BMI
  • Geen hongergevoel
  • Dieet is opgedeeld in fases voor structuur en motivatie
  • Makkelijk vol te houden door lekkere producten
  • Kans op jojo-effect gering

Nadelen

  • Het aanbod van WLS Products is aanzienlijk kleiner dan dat van Proday. WLS Products biedt ruim 200 producten aan in vergelijking met Proday. Proday biedt maar liefst ruim 350 producten aan.
  • WLS Products biedt vooral grote verpakkingen proteïne producten aan waardoor je genoodzaakt bent om in één keer een grote verpakking te kopen.
  • WLS Products biedt maar twee pakketten aan in tegenstelling tot de zes pakketten die Proday aanbiedt. WLS Products verkoopt een pakket voor 5 dagen en voor 10 dagen.
  • WLS Products heeft een ‘Voor 20:00 uur besteld, vandaag verzonden’- service. Bij Proday kun je tot 22:00 uur bestellen en er zeker van zijn dat je de producten de volgende dag nog in huis hebt. Je kan dus direct beginnen met jouw proteïnedieet.

chia pudding proday proteine dieet

Wat is het verschil met het Proday proteïnedieet?

In veel opzichten lijken de diëten op elkaar. Het zijn beide diëten gericht op het innemen van veel eiwitten en het beperken van koolhydraten. Een van de belangrijkste verschillen tussen de diëten is dat WLS Products weinig losse producten aanbiedt maar voornamelijk grote verpakkingen. Als je bijvoorbeeld een pannenkoek wilt bestellen op WLS Products, moet je direct een verpakking met 7 porties kopen omdat je geen losse pannenkoek kunt bestellen op WLS Products. Bij Proday daarentegen kun je wél losse producten bestellen.

Een ander groot verschil is dat Proday meer pakketten aanbiedt dan WLS Products. Waar WLS Products maar 2 pakketten verkoopt, verkoopt Proday er 6. Zo heb je dus meer keuze bij Proday voor een pakket en zijn er bij Proday pakketten van meer dan 10 dagen. Het misschien wel belangrijkste verschil is de grootte van het aanbod. WLS Products verkoopt ruim 200 producten in tegenstelling tot Proday waar ruim 350 producten verkocht worden. Het aanbod van Proday is dus aanzienlijk groter. Met het dieet van Proday kun je eindeloos variëren.

Welk eiwitdieet je kiest, hangt natuurlijk af van je wensen. Wij raden je aan om lekker te experimenteren met verschillende proteïne producten. Zo kom je erachter welke producten je lekker vindt en welke producten je minder lekker vindt. Aangezien WLS Products maar weinig losse producten aanbiedt, ben je bij Proday aan het juiste adres voor het proberen van verschillende lekkere eiwitrijke producten. Mocht je een pakket willen bestellen, dan raden wij je aan om te beginnen met het Startpakket - 7 dagen.

korting proday proteine dieet

Het Proday proteïnedieet

Het Proday proteïnedieet is een effectief dieet gericht op het verliezen van lichaamsgewicht, het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en het behouden van die leefstijl. Het dieet van Proday is opgedeeld in vier motiverende fases die jou helpen om jouw streefgewicht en gezonde leefstijl te bereiken. Met het eiwitdieet van Proday zul je niet terugvallen in je oude ongezonde voedingspatroon en/of leefstijl. Tenslotte kun je bij Proday ook terecht voor lekkere recepten. De lekkere proteïnedieet recepten helpen jou om lekker en gevarieerd te koken en om je nieuwe gezonde leefstijl te bereiken en te behouden.

Kennismaken met Proday?

Een nieuw dieet volgen kan even wennen zijn. Nieuwe producten, een nieuwe manier van eten en zelfs leven. Dat zijn nogal wat belangrijke veranderingen in je leven. En je wilt natuurlijk voorkomen dat je belandt in het jojo-effect. Geen zorgen, met het Proday eiwitdieet ben je ervan verzekerd dat je niet terugvalt in oude patronen. Een ideale mogelijkheid om kennis te maken met het Proday proteïnedieet is met het startpakket voor 7 dagen. In het pakket zitten 35 overheerlijke proteïne producten waarmee de 7 dagen van het dieet een eitje zijn! Ben je een echte strever? Dan kun je er natuurlijk ook meteen voor kiezen om het 14-daagse startpakket aan te schaffen. Zo ben je verzekerd van nóg meer resultaat.

Wil je meer weten over het Proday eiwitdieet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice staat altijd voor je klaar en is bereikbaar via chat, telefoon, e-mail en via een contactformulier. Wij wensen je in ieder geval heel veel succes en plezier met het ontwikkelen en behouden van jouw nieuwe en gezonde leefstijl!

WLS alternatief proday

 

Populaire aanbieding